Helaas

Andus group Vrijstad Vianen Loop verplaatst naar 2021

De Andus group Vrijstad Vianen Loop vindt dit jaar helaas niet meer plaats. Door de afgelasting van alle evenementen tot 1 september (de daarmee samenhangende vollopende evenementenkalender in het najaar) en het onzekere verloop van de coronacrisis, hebben we moeten besluiten ons evenement te verplaatsen naar 2021.

In maart hadden we nog goede hoop dat we op 28 juni het startschot van de vierde editie wel konden lossen. De werkelijkheid is nu echter anders. In overleg met de gemeente, sponsors en andere betrokkenen bepalen we later dit jaar de datum voor de editie 2021.

"De gezondheid van iedereen staat natuurlijk voorop", aldus Janine Sporrel namens de organisatie. "Toch is het ook ontzettend jammer dat de loop niet doorgaat. We danken iedereen voor de betrokkenheid en de steun in de afgelopen periode. Volgend jaar gaan we er weer een mooi evenement van te maken."

Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben persoonlijk bericht gekregen over de verplaatsing. Zij kunnen ervoor kiezen het inschrijfgeld te doneren of terug te vragen.