Emiel Al Kids run

In samenwerking met Sportservice provincie Utrecht organiseren we ook een loop voor kinderen: de Emiel Al Kids run. Het parcours van deze prestatieloop heeft voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool een lengte van ongeveer 2 kilometer. Voor de basisschool groepen 3 en 4 is er een prestatieloop van ongeveer 1 kilometer. Nieuw in 2019 is de Emiel AL-lerkleinste loop: een korte afstand op de Voorstraat voor peuters en kleuters.

Team Sportservice Vianen werft kinderen via de basisscholen in Vianen. Ook dit jaar zal er op verschillende basisscholen in Vianen weer een hardlooptrainer te gast zijn in de gymles. Ook kunnen kinderen zich opgeven voor 5 trainingen om met je vriendjes en vriendinnetjes goed voorbereid aan de start te verschijnen. Inschrijven voor de trainingen kan via Tessa Brouwer van Team Sportservice Vianen: tessa.brouwer@sportserviceprovincieutrecht.nl of 0347-778 788.

Inschrijven voor de Kids run doe je via deze site. Ook kinderen buiten Vianen zijn van harte welkom. Voorinschrijving t/m 1 april 2019. De kosten van voorinschrijving: € 4,00. De kosten van een Vrijstad Vianen runningshirt: € 12,50.

Inschrijving op de dag van de loop kan vanaf 10:30 uur bij het startgebied op de Voorstraat tot een kwartier voor de start. Kosten: €6. Pinnen is niet mogelijk.
Schrijf je in