Emiel Al Kids run

In samenwerking met Sportservice provincie Utrecht organiseren we ook een loop voor kinderen: de Emiel Al Kids run. Het parcours van deze prestatieloop heeft voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool een lengte van ongeveer 2 kilometer. Voor de basisschool groepen 3 en 4 is er een prestatieloop van ongeveer 1 kilometer. Voor de allerjongste deelnemers is er de Emiel Al-lerkleinste loop: een korte afstand op de Voorstraat voor peuters en kleuters.

Team Sportservice Vianen werft kinderen via de basisscholen in Vianen. Ook dit jaar zal er op verschillende basisscholen in Vianen weer een hardlooptrainer te gast zijn in de gymles. Ook kunnen kinderen zich opgeven voor 5 trainingen om met vriendjes en vriendinnetjes goed voorbereid aan de start te verschijnen. Inschrijven voor de trainingen kan via Esmee Schweertman van Team Sportservice Vianen: eschweertman@teamsportservice.nl of 030-20 99 999.

Inschrijven voor de Emiel Al Kids run doe je via deze site. Ook kinderen buiten Vianen zijn van harte welkom. Voorinschrijving t/m 22 maart 2020. De kosten van voorinschrijving: € 5,00. De kosten van een Vrijstad Vianen runningshirt: € 15,00.

Inschrijving op de dag van de loop kan vanaf 11:00 uur bij het inschrijfbureau in zalencentrum 't Klooster, Klooster 1 in Vianen
Kosten: €6. Pinnen is niet mogelijk.

Schrijf je in