Buitenlandpoort

Inschrijven

Inschrijving voor de Andus Group Vrijstad Vianen Loop op zondag 28 juni 2020 is geopend! Tijdens het inschrijfproces kun je er ook voor kiezen om vrijblijvend een donatie aan de stichting te doen. Hiermee steun je onze projecten om Vianen in beweging te krijgen.

We nodigen dit jaar voor het eerst ook rolstoeldeelnemers, race runners en hand bikers uit om deel te nemen aan de Andus Group Vrijstad Vianen Loop 
Voor inschrijving sluit op 22 maart 2020
Na-inschrijving online kan tot woensdag 24 juni 2020
 
De na-inschrijving voor de Vrijstad Vianen Loop kan dit jaar tot woensdag 1 april ook online. Je voorkomt hiermee wachten op de dag zelf omdat het startnummer dan keurig voor je klaarligt. Wat is het verschil met voorinschrijving? Als VOOR inschrijver heb je een gepersonaliseerd startnummer, je kunt een speciaal Vrijstad Vianen Loop t-shirt bestellen en het inschrijfgeld is lager. Als NA inschrijver heb je een algemeen startnummer, je kunt geen t-shirt meer bestellen en het inschrijfgeld is hoger.

Schrijf je in

Jumbo 5KM, AH 10KM, Via Optiek 10 Engelse mijl, Individueel

Voorinschrijving t/m 22 maart 2020 via deze website. Door inschrijving ga je akkoord met het reglement. De deelnemerslimiet is 500 lopers per afstand. De afstanden zijn gemeten via afstandmeten.nl. De werkelijke afstanden zijn respectievelijk 5,13/ 10,31 en 16,08 KM
 
Kosten voorinschrijving: €10.
Vrijstad Vianen Loop runningshirt: € 15,00.
Losse startnummers en bestelde shirts kun je op zondag 28 juni 2020 vanaf 11:00 uur afhalen bij zalencentrum ’t Klooster, Klooster 1 in Vianen.
 
Inschrijving op de dag van de loop kan vanaf 11:00 uur bij zalencentrum ’t Klooster tot een kwartier voor de start van de betreffende afstand tenzij de deelnemerslimiet is bereikt.
 
Kosten: €13. Pinnen is niet mogelijk.
 
Alleen het parcours van de Emiel Al-lerkleinste loop en Emiel Al Kidsrun is helemaal autovrij. Volg daarom de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en parcoursmedewerkers.

Inschrijven

De Notarissen Bedrijven loop

Het is ook mogelijk om met collega's mee te doen aan de Vrijstad Vianen Loop. Inschrijven voor De Notarissen Bedrijven loop voor de AH 10 kilometer of Jumbo 5 kilometer kan alleen via voorinschrijving t/m 22 maart 2020.
 
Kosten: €175 per team van 4 - 6 deelnemers. Door inschrijving ga je akkoord met het reglement.

Inschrijven

Hoef en Haag wandeltochten

Doe mee met een van de wandeltochten van 5 - 10 - 15 of 25 KM 
De route wordt aangegeven met pijlen en je krijgt een routebeschrijving. EHBO is aanwezig.
 
Voorinschrijving tot 22 maart 2020. Door inschrijving ga je akkoord met het reglement.
Kosten voorinschrijving: € 6,00. 
Vrijstad Vianen Loop loop runningshirt: € 15,00.
 
Startnummers en bestelde shirts kunnen op zondag 28 juni 2020 vanaf 08:00 uur worden afgehaald bij zalencentrum ’t Klooster, Klooster 1 in Vianen. Dit is tevens het startpunt voor de wandeltochten.
 
Inschrijving op de dag van de loop kan tussen de aangegeven starttijden bij zalencentrum ’t Klooster.
 
Kosten na inschrijving: €8,00. Pinnen is niet mogelijk.

Inschrijven

Emiel Al Kids run

1 KM voor de basisschool groepen 3 en 4
2 KM voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool
Emiel Al-lerkleinste loop voor peuters en kleuters
 
Het parcours van de Emiel Al Kidsrun en Emiel Al-lerkleinste loop is helemaal autovrij!
 
Voorinschrijving tot 22 maart 2020. Door inschrijving ga je akkoord met het reglement.
Kosten voorinschrijving: € 5,00.
Vrijstad Vianen Loop runningshirt € 15,00.
 
Ook kinderen van buiten Vianen mogen hieraan mee doen.
 
Losse startnummers en bestelde shirts kunnen op zondag 28 juni 2020 vanaf 11:00 uur worden afgehaald bij zalencentrum ’t Klooster, Klooster 1 in Vianen.
 
Inschrijving op de dag van de loop kan vanaf 11:00 uur bij zalencentrum ’t Klooster tot een kwartier voor de start van de betreffende afstand
 
Kosten: €5. Pinnen is niet mogelijk.

Inschrijven